El Monbus Igualada perd a la pista del cuer abans de la Final a 4 de la Lliga Catalana EBA
E

28 de gener de 2019

El desplaçament a les Illes no era un desplaçament fàcil pels Monbus Igualada. Tot i que els de l’Anoia es troben a la part alta de la classificació i el Flanigan Calvià és el cuer del grup,
els balears son un dels equips que s’està fent fort a casa i així ho va demostrar en l’últim partit com a locals en derrotar el Boet Mataró.

A l’inici de partit ja es veia com el Calvià ha fet un pas endavant a Pavelló Galatzó. I
s’enduien el primer quart 23-13. El ritme i la intensitat van canviar al segon quart i els igualadins van imposar el seu joc per imposar-se 15-26 abans del descans. El marcador a l’equador del partit era de 38-39 pels visitants.

La represa del joc ple de dubtes i falta d’efectivitat dels dos equips va fer que el marcador
fos pobre en aquest tercer quart que acabava amb 14-5.

L’últim quart, que començava 52-44, va ser d’estira i arronsa en el marcador, on
els igualadins van haver de remar però en cap moment el Calvià va donar opcions. El
partit finalitzava 71-61.

Es preveia un partit de molta dificultat davant un molt bon rival i la victòria a terres
balears no va poder ser. Però la temporada és molt llarga i al Monbus C.B. Igualada ara
li toca pensar en la Final A4 de la Lliga Catalana EBA que disputarà la propera setmana
al Pavelló de Les Comes davant de la seva afició.