20.3 C
Igualada
Divendres, juny 2, 2023

El jovent vilanoví podrà gaudir ben aviat de la nova pista d’skate al parc de lleure Les Moreres

Els i les joves aficionades a l’skate estan d’enhorabona perquè en pocs dies podran gaudir de la nova pista de formigó que s’ha construït al parc de lleure Les Moreres. L’obra va finalitzar divendres passat, dins dels terminis previstos. L’Ajuntament està acabant de preparar l’acta de recepció de l’obra així com del seu ús i ben aviat s’obrirà al públic.

Es tracta d’un skate de formigó amb perfils metàl·lics, construït directament en l’espai que ocupa, que substitueix l’anterior skate modular que hi havia i que estava molt malmès per l’ús i pels actes de vandalisme.


La pista contempla una rampa i un pla inclinat, un a cada extrem de l’espai. Aquests elements fan 5 metres d’amplada per gairebé un metre d’alçada.
En la part intermèdia hi ha 2 boxs i dos plans inclinats més i en la part lateral es complementa amb una barana d’acer.

Des d’esports expliquen que es tracta d’una obra sòlida, que ha de permetre als infants i joves del municipi iniciar-se en la pràctica d’aquest esport i tenir un espai de ciutat especialitzat, on poder practicar i gaudir.

El regidor d’Esports, Rafael Gabarri, està satisfet de l’actuació que ha suposat la recuperació d’un espai públic que contribueix al foment de les relacions socials, especialment dels i les joves. La recuperació de l’skate, diu Gabarri, se suma a la resta de propostes esportives i d’oci del parc de lleure Les Moreres per al gaudi de tots i totes.
Les obres del parc d’skate han anat a càrrec de l’empresa Roig i fills associats SA i han suposat una inversió de 24.000 €.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Sortida del grup del projecte “Radars”, que atén gent gran en solitud no volguda

El programa Radars, nascut des de la regidoria d’Acció Social per atendre les persones grans en situació de solitud no volguda, ha organitzat una...

Igualada obre el procés de licitació dels primers serveis del futur nou Mercat

L’Ajuntament d’Igualada obre la licitació per a la cessió dels lots de venda i del forn/granja del futur mercat “La Masuca” en la seva...

Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones van protagonitzar la primera edició de la Triangular d’empresàries i directives de l’ACEB Suma, la UEA Inquieta i Dones...

Últimes notícies