18.6 C
Igualada
Dimarts, juny 22, 2021

El jovent vilanoví podrà gaudir ben aviat de la nova pista d’skate al parc de lleure Les Moreres

Els i les joves aficionades a l’skate estan d’enhorabona perquè en pocs dies podran gaudir de la nova pista de formigó que s’ha construït al parc de lleure Les Moreres. L’obra va finalitzar divendres passat, dins dels terminis previstos. L’Ajuntament està acabant de preparar l’acta de recepció de l’obra així com del seu ús i ben aviat s’obrirà al públic.

Es tracta d’un skate de formigó amb perfils metàl·lics, construït directament en l’espai que ocupa, que substitueix l’anterior skate modular que hi havia i que estava molt malmès per l’ús i pels actes de vandalisme.


La pista contempla una rampa i un pla inclinat, un a cada extrem de l’espai. Aquests elements fan 5 metres d’amplada per gairebé un metre d’alçada.
En la part intermèdia hi ha 2 boxs i dos plans inclinats més i en la part lateral es complementa amb una barana d’acer.

Des d’esports expliquen que es tracta d’una obra sòlida, que ha de permetre als infants i joves del municipi iniciar-se en la pràctica d’aquest esport i tenir un espai de ciutat especialitzat, on poder practicar i gaudir.

El regidor d’Esports, Rafael Gabarri, està satisfet de l’actuació que ha suposat la recuperació d’un espai públic que contribueix al foment de les relacions socials, especialment dels i les joves. La recuperació de l’skate, diu Gabarri, se suma a la resta de propostes esportives i d’oci del parc de lleure Les Moreres per al gaudi de tots i totes.
Les obres del parc d’skate han anat a càrrec de l’empresa Roig i fills associats SA i han suposat una inversió de 24.000 €.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Els Prats de Rei celebra el GroundUP Músic, organitzat per un famós artista veí del municipi amb 4 Grammys

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Prats de Rei l'edició virtual del GroundUP Music Festival, un esdeveniment organitzar pel músic multipremiat Michael League....

Mor el poeta igualadí Pius Morera als 78 anys

El poeta igualadí Pius Morera ha mort aquest divendres als 78 anys. Nascut el 5 de juliol de 1942, va guanyar l’Amadeu Oller de...

L’Anoia registra la pitjor campanya del cereal de l’última dècada

Campanya del cereal irregular a la Catalunya Central. Si bé a les zones més elevades la producció ha estat mitjana, al Pla de Bages...

L’Igualada Rigat no pot amb el Sarzana i cau a quarts de la WSE Cup

L’IHC RIGAT va caure eliminat divendres en els quarts de final de la WSE Cup i ja no es va poder classificar per les...

10 anys d’història d’uns populars, magnífics i generosos “Músics del Parc”

Va ser tot una delícia el passat dijous, 3 de juny, poder participar de l’últim concert d’aquest curs dels “Músics del Parc”, en un...
Compartir