El festival gastronòmic Vadefoodies aplaça la 6a edició al 2021

30

El Festival Vadefoodies, que estava previst celebrar-se aquest 19 i 20 de juny, ha posposat la 6a edició al 2021, per assegurar poder celebrar-lo al 100% i amb totes les condicions necessàries perquè tothom el pugui gaudir de forma segura.

Per comunicar la decisió, els organitzadors del festival han volgut transmetre la notícia als seus seguidors a través d’un vídeo a les xarxes socials que recull els millors moments dels cinc anys del Festival i un emotiu text:

“Vadefoodies ens ha fet viatjar pel món a través de la gastronomia durant 5 anys. Aquest 2020 us teníem preparada una escapada a Brasil, al món dels formatges, als aromes dels vins de l’Anoia i a un escenari futur i desitjat protagonitzat per la cuina sostenible. El virus ens ha tocat molt de prop i ens ha fet adonar, encara més, que el món necessitava aturar-se i prendre consciència. Aquest any no descobrirem la cuina Amazònica, però ens quedarem a casa per preparar-vos un Vadefoodies 2021 amb el doble de temps i d’ingredients, perquè el pugueu gaudir al 100% d’aquí 12 mesos. Us esperem l’any vinent amb moltíssimes ganes de retrobar-vos i compartir amb els nostres foodies les tendències gastronòmiques de la sisena edició del Festival. Cuidem-nos i cuinem-nos!”

La propera edició del Festival Vadefoodies, doncs, serà el mes de juny de l’any 2021 i seguirà transportant les principals tendències gastronòmiques del món a l’Anoia, a través de xerrades, tastos, showcookings, àpats populars i moltes activitats més que pretenen apropar el plaer per la gastronomia als ciutadans i ciutadanes de la comarca i d’arreu de Catalunya.