Santi Triguero penja les botes però seguirà vinculat al CF Igualada com a segon entrenador

68
El jugador del primer equip masculí del CF Igualada, Santi Triguero, ha anunciat en un comunicat personal, a les xarxes socials, que penja les botes. Tota una llegenda del Futbol Català deixarà de costat el terreny de joc per formar part del cos tècnic del CF Igualada, sent el 2n Entrenador del Primer Equip Masculí.
La figura de Triguero és transversal i històrica. Ha deixat petjada allà on ha jugat. En la seva llarga trajectòria que ha durat 25 anys, ha sigut capaç de disputar fins a 880 partits oficials amb 12 clubs diferents, on ha marcat fins a 322 gols. Tota una fita, que el col·loca com a màxim golejador del futbol català de la història.
A la vegada, ha sigut convocat en nombroses ocasions per la Selecció Catalana Amateur i, fins i tot, va debutar amb la Selecció Catalana Absoluta, en un partit amistós davant la Selecció de l’Argentina, el 2008.
Des del CF Igualada el descriuen com “una persona humil i propera que deixa enrere una etapa llegendària per encarar-ne una amb molt de futur. Des del club estem molt orgullosos de poder seguir comptant amb la seva experiència i bagatge dins el vestidor i estem segurs que els èxits en aquesta nova etapa, estan per arribar”.
El futbolista va anunciar el seu comiat en una carta oberta que us oferim a continuació.