El Consell Comarcal beca 455 alumnes amb ajuts per al material escolar

11

El Consell Comarcal de l’Anoia ha concedit un any més ajuts per al finançament de les quotes de material escolar d’algunes famílies de la comarca per a garantir la igualtat d’oportunitats dels infants. Aquest curs se’n beneficiaran 455 alumnes de 39 centres de primària i secundària de la comarca. La direcció dels centres en què estudien aquests alumnes becats s’ha d’encarregar de gestionar l’aportació i de tramitar-ne la documentació corresponent.

La consellera d’Acció Social, Sandra Fernández, explica que “des del Consell Comarcal fem un esforç per ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques a garantir que els seus fills tinguin els recursos necessaris de material escolar per a poder anar a l’escola. D’aquesta manera, poden fer les classes en igualtat de condicions respecte els seus companys i companyes i evitar diferències dins les aules en aquest àmbit”.

L’ens comarcal destina a aquestes ajudes per al material escolar part de la partida que rep de la Generalitat de Catalunya a través del Contracte Programa de serveis socials. El present conveni té vigència durant aquest 2019 i es pot prorrogar fins el 2020.