El castell de la Tossa torna a acollir l’Aplec del Roser
E

13 de maig de 2022

Demà diumenge es durà terme la Festa Major de La Tossa, el popular Aplec del Roser que es realitzarà el tercer diumenge de maig, tal i com estableix la tradició. Serà l’Aplec del Roser de la recuperació de la normalitat després que no es pogués celebrar l’any 2020 i que durant l’any 2021 es visqués amb diferents limitacions.

Serà un matí de retrobaments, natura i música, que començarà a dos quarts de 9 del matí amb una caminada popular des dels diferents nuclis montbuiencs. A dos quarts 10 s’organitzarà la tradicional Arengadada per esmorzar. A un quart d’onze tindrà lloc, a l’esplanada del Castell, una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Ressó. A dos quarts de 12 es farà la inauguració de l’exposició de fotografies “Índia-Rajasthan, de Neus Aguilera i Vilamajó” i un quart d’hora després es faran diferents sortejos entre els assistents. A les 12 del migdia es farà un repic de campanes i el tradicional ofici solemne celebrat per Mossèn Josep Maria Pujol, i cantat per la coral montbuienca Si Fa Sol.

En finalitzar la missa es realitzarà el repartiment de les roses, l’aigua de roses de les almorratxes i el punt de llibre de l’Aplec. Finalitzarà la festa amb els Gegants de La Tossa, la colla El Xaragall i també el Grup Drac i Diables de Montbui.

Cal tenir en compte que, com ja ha succeït en edicions anteriors, no es podrà pujar en cotxe fins dalt del cim montbuienc. Només podran accedir en vehicle les persones amb mobilitat reduïda.

Hi haurà servei de bus llençadora des del Passeig Espanya del Nucli Urbà, amb parada a la Plaça de la Sort del Nucli Antic, a partir d’un quart de nou del matí, i cada mitja hora.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta