Dissabte arriba la primera cursa de l’any a Igualada: la Reis Race
D

4 de gener de 2018

El proper dissabte 6 de gener a les 10:30 del matí arriba la sisena edició de la Reis Race, la cursa de reis dels Moixiganguers d’Igualada. La prova s’ha consolidat entre el circuit català de curses urbanes com un esdeveniment especialment original que porta els atletes a córrer per l’entorn dels principals atractius turístics de la ciutat, en un dels moments de l’any més emblemàtics per Igualada: la festa de reis. La Reis Race proposa un circuit prou exigent per als corredors més competitius, i al mateix temps un recorregut poc habitual per als que prefereixen prendre-se-la com una activitat relaxada, entre amics o amb família. Es pot córrer el circuit de 10 Km o el de 5 Km de distància.

Els corredors passaran per l’interior d’edificis modernistes, per un claustre renaixentista, pels patis del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, per l’antic barri de les adoberies del Rec o per l’entorn de l’Asil.

A més, la Reis Race és puntuable per a la Lliga Championchip’2017, una competició que agrupa més d’un centenar de curses d’arreu de Catalunya. Es lliuraran premis per als tres primers classificats de cada categoria, masculí i femení, així com també als tres primers absoluts masculins i a les tres primeres absolutes femenines. També hi haurà premis per als castellers que participin a la cursa. Podeu consultar el reglament, el recorregut i altres aspectes de l’organització de la cursa a www.reisrace.cat.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta