2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

Demà dimecres, concert de Lluna Plena al Kiosc del Rec
D

Publicitat

Demà dimecres 23 d’agost, el grup igualadí Lluna Plena presentarà nou material al seu públic. Amb la col·laboració del Kiosk del Rec, han organizat una jornada diferent que arrencarà a les vuit del vespre a la terrassa del Kiosk, amb un agradable ambient amenitzat per un DJ. Per a qui ho vulgui, el Kiosk oferirà sopar a un preu especial.

Serà a dos quarts d’onze quan Lluna Plena saltarà a l’escenari. El grup oferirà a la ciutat un concert gratuït on presentaran el seu potent directe, ple de novetats i sorpreses per al públic. El concert serà enregistrat íntegrament en àudio i vídeo, i formarà part del pròxim material que el grup oferirà a les xarxes socials. Després del concert, la nit seguirà amb música de DJ dins la carpa del Kiosk.

Lluna Plena va néixer l’any 2018 fruit de la sintonia musical de dos igualadins, en Pol
Sánchez i en Toni Palmés. L’any 2021, al Certamen de música Jove d’Igualada, van guanyar el premi al millor grup musical, escollit per un jurat professional, i també el premi del jurat popular.

Aquest concert al Kiosk serà el primer que realitza el grup a Igualada aquest estiu, una oportunitat única per conèixer millor a la banda.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies