Un article de
Redacció

El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.

23 de maig de 2018

Cuinem i tastem: “Selecció de tapes d’El Taller de la Tapa d’Igualada”

Un article de

Tercera entrega del “Cuinem i tastem”, la secció on us proposem plats per fer a casa i en què hi participen cuiners de la comarca i un personalitat de diferents sectors de l’Anoia.

En aquesta ocasió, el cuiner d’El Taller de la Tapa, Antonio Falcón, ens proposa una selecció de les tapes que ofereix al seu gastrobar d’Igualada. Al seu costat, Joan Mangues, estudiant de Ciències Polítiques a la UB, activista polític a les xarxes i culé declarat.

Espai patrocinat per Supermas, i amb la col·laboració de Can Mabres, Forn Sant Magí 9, cerveseria La Lenta i Caves Bohigas.

Les tapes que us ensenyarem a fer són:

  • Salmorejo de remolatxa i escuma de gorgonzola
  • Tàrtar de presa ibèrica
  • Sardines marinades
  • Gambes cruixent
  • Curry crabs

Aquí, el vídeo:

T'ha semblat interessant? Comparteix l'article amb els teus contactes!

Comenta aquesta entrada:

Et recomanem×