Els comerços de Calaf promouen la campanya “Per Nadal, compra local”
E

9 de desembre de 2017

Des d’aquest 4 de desembre, comprar a Calaf té premi. La campanya “Per Nadal compra Local” preveu sortejar dues paneres amb productes valorats en 900 euros regalats per una trentena de comerços que s’han sumat a aquesta acció.

Per cada compra realitzada en una de les botigues participants, es donarà a la persona una butlleta que haurà d’omplir amb les seves dades personals i diposita-la a les diferents urnes que trobarà als comerços. Tothom hi podrà participar tantes vegades com compres realitzi.

El sorteig de les dues paneres es realitzarà el dia 5 de gener a la tarda, en el marc de la cavalcada de Reis de Calaf, per una mà innocent. Els noms i fotos dels guanyadors es publicaran a la pàgina web de l’Ajuntament de Calaf i s’hi contactarà en un màxim de 7 dies.

Aquesta proposta sorgeix a partir de la col·laboració dels comerciants i l’Ajuntament de Calaf a través de la regidoria de Promoció Econòmica i s’emmarca dins de la política de dinamització econòmica de la vila.

Els comerços participants són:

A&B – RACÓ DE LA BICI  ·  ASSESORIA XAVIER CAMATS · BURGÉS I REGÍ · BRODATS NURI · CAPRICI · CARNISSERIA MERCÈ · CALÇATS L’ESCARPÍ · COALIMENT CASA FLORENTINA ·  ELVIRA PERRUQUERS · EL GRESOL· EL QUIOSC DEL PASSEIG · FARMÀCIA FONT SABALA · FLORS I PLANTES ROSA MARIA · HIGIENSEC·  IMATGE ·  ISIDRE VILASECA S.C.P · LA VEDELLA · LA COPPE · LA CUINA DEL MERCAT · LA SENALLA · L’HOME · LILULA.NET · MOBLES PÉREZ · MODES MARIA · MARRECS · PERRUQUERIA I ESTÈTICA ANNA ROLDAN · PERRUQUERIA CONXITA · TOT PUNT · TEIXITS OLLER

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?