L’Associació Polígons dels Plans es “vendrà” arreu d’Europa
L

9 de desembre de 2017

L’Associació Polígons dels Plans va presentar dissabte la nova campanya de publicitat dinàmica d’abast internacional. A l’acte, que va presidir Ramon Felip, hi van assistir també l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, i els alcaldes de La Pobla de Claramunt i Òdena, Santi Broch i Francisco Guisado, respectivament. També hi va participar el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Francisco Palacios i diferents membres de la Junta de l’Associació de Polígons dels Plans.

En el marc d’aquesta campanya s’han retolat diferents vehicles que mostraran la marca dels Polígons dels Plans arreu de Catalunya, Espanya i Europa, motiu pel qual, el missatge s’ha fet també en anglès.

Aquesta és la segona edició de la campanya de publicitat dinàmica que enguany ha comptat amb la col·laboració de Mestrans, Transports Araujo, Transports Hernández i Transports Bernadet, que han posat a disposició alguns vehicles de la seva flota.
Són empreses associades als Polígons del Plans com també les que han cedit la imatge que apareix a la publicitat. És el cas d’Ultramagic, Snop, Graphic Packaging, Abacus i Mestrans, que han cedit la seva imatge per a la campanya publicitària.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta