20 de juliol de 2020

Clou el camp de treball d’Igualada sobre els joves i el canvi climàtic

Tretze joves d’entre 14 i 16 anys han participat durant dues setmanes en el camp de treball urbà organitzat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, una activitat de formació concebuda com una introducció al món de l’educació en el lleure. El camp de treball, doncs, no és només una activitat d’estiu lúdica.

Les 9 noies i els 4 nois que hi han participat han pogut prendre consciència de la realitat que els envolta i han tingut la possibilitat d’adquirir eines i recursos per poder afrontar les problemàtiques actuals, amb especial atenció al tema escollit per a aquest any: els joves i el canvi climàtic. Així, el programa els ha permès gaudir del temps de lleure, aprendre, conèixer la realitat mediambiental que ens envolta, sensibilitzar-se pel medi ambient i el canvi climàtic i potenciar el seu esperit crític constructiu, formant un grup cohesionat i sempre disposats a cooperar entre ells i elles.

La programació del camp de treball, que s’ha desenvolupat a l’Adoberia Bella, conté una gran part formativa, desenvolupada per professionals qualificats i, a partir de la qual, els joves participants elaboren propostes didàctiques i educatives per aplicar-les al municipi. En aquesta ocasió, s’han concretat en una exposició d’escultures fetes amb materials de rebuig i amb l’elaboració d’una cartells explicatius i un logotip i un imagotip representatius del treball realitzat.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article:

L'Enquesta

Creus que el violador d'Igualada acabarà complint els 35 anys de condemna?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta