11.3 C
Igualada
Divendres, 23 febrer 2024

Un article de

Jorba decideix, finalment, anul·lar la Festa Major
J

Publicitat

L’Ajuntament de Jorba ha decidit avui dilluns anul·lar la seva Festa Major davant la situació que està vivint el país de repunt de contagis per la Covid-19. El municipi jorbenc es preparava per a viure aquest cap de setmana una Festa Major adaptada als nous formats de celebracions, una festa sense actes multitudinaris i amb totes les mesures de seguretat. Finalment, no serà ni així.

L’alcalde del municipi, David Sànchez, ha manifestat que lamenta profundament la decisió d’última hora però “el sentit de la responsabilitat preval”. Així, Sànchez comunicava que “l’evolució en el nombre de contagis de la COVID-19 durant els últims dies ens desaconsella celebrar actes festius en què el risc de contagi pot ser difícil de contenir, malgrat les mesures de seguretat previstes.”

Aquesta anava a ser una Festa Major molt emotiva amb actes especials per a recordar les persones que aquest any s’han hagut d’acomiadar al municipi, primer pel temporal Glòria i, dos mesos després, per la Covid-19. Uns actes que l’Ajuntament mantindrà en l’agenda i que celebrarà quan la situació sanitària ho permeti.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies