Ciutadans veu “irresponsable i provocador” que Toni Albà faci el pregó de la Festa Major de Piera i reclama que no el llegeixi

31 d'agost de 2018

Aquest cap de setmana comença la Festa Major de Piera, tot i que la gran majoria d’actes tindran lloc a partir de divendres que ve. Abans de començar, però, ja hi ha la primera polèmica. L’agrupació municipal de Ciutadans de Piera, que actualment no té cap regidor al Consistori, ha fet arribar una instància a l’Ajuntament reclamant que s’anul·li el contracte amb Toni Albà com a pregoner.

L’humorista va ser l’escollit per donar el tret de sortida a la Festa Major i això no ha agradat al partit taronja. En la instància, s’exposa que “és una irresponsabilitat i una provocació intolerable aquest acte, meditat només per provocar la confrontació entre els veïns”, i afegeixen que”és inimaginable que els governants fomentin l’odi pagant a una persona que ha estat als mitjans de comunicació expressant el seu masclisme, xenofòbia i homofòbia”.

L’alcalde de Piera, Jordi Madrid, ha respost a l’escrit de Ciutadans afirmant que, “en cap cas incorporem cap tic polític a la Festa Major”. Madrid explica que, igual que s’ha fet altres anys, s’intenta portar algú conegut per fer el pregó de Festes i que “on Ciutadans hi veu política, nosaltres hi veiem un humorista de Polònia”. L’alcalde tanca la seva resposta invitant al partit taronja a fer suggerències per la propera Festa Major.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta