10.6 C
Igualada
Divendres, gener 22, 2021

Primers actes de la Festa Major de Piera

Des del dissabte 1 de setembre i fins al dimarts 11 de setembre, la Festa Major de la Vila de Piera omplirà els carrers del poble de música i diversió, així com d’activitats esportives, tradició i cultura popular.

La festa grossa s’inicia aquest dissabte, amb el pregó inaugural a càrrec de l’humorista Toni Albà. També aquest mateix dissabte es fa la cercavila d’hereus i pubilles i la gran festa del pubillatge, on es proclamaran els nous representants de la nostra vila per al 2018-2019. A la mitjanit, és el torn del jovent amb la Festa Flaix FM & Devotion, amb un espectacular showvisual amb els DJs locals de la formació Devotion, el DJ Sergi Domene i el videojòquei Oriol Torres.

La de diumenge serà una jornada protagonitzada pels Falcons de Piera, que faran una cercavila amb recorregut des del carrer Piereta fins a la Plaça del Peix, amb actuacions i colles falconeres convidades. Seguidament, hi haurà un sopar popular amb l’actuació del grup d’havaneres La Guingueta.

Els actes de la festa major continuen el divendres 7 fins a l’11 de setembre. En tindreu més informació la propera setmana.

Dissabte, 1 de setembre

– A les 19.3O h des del balcó del Teatre Foment de Piera, PREGÓ INAUGURAL DE LA FESTA MAJOR, a càrrec de TONI ALBÀ. Amb l’ACTUACIÓ de l’Aula Municipal de Música i TRACA de la Colla Infantil dels Diables de Piera.

– A les 18.3O h inici al c/ Sant Cristòfol (alçada de la rectoria) CERCAVILA D’HEREUS I PUBILLES fins al Teatre Foment.

-A les 19.3O h al Teatre Foment de Piera, GRAN FESTA DEL PUBILLATGE I PROCLAMACIÓ DELS NOUS REPRESENTANTS DE PIERA 2018. Organitza: Amics del Pubillatge de Piera.

– A les 20 h al Casal BALL DE CAPVESPRE. Organitza: Associació Cultural de la Gent Gran.

– A les 21 h, al jardí del Local Social de la Plana – Fàbrica Nova (al costat de l’escola Herois del Bruc), LA PLANA BLANCA-LPB. Festa blanca amb el millor ambient chill out. Música, còctels i bon rotllo fins ben entrada la mitja nit. ENTRADA LLIURE. Organitza: AV La Plana.

– A les 12 h de la nit al Gall Mullat, Festa Flaix FM & Devotion. La ràdio dance líder a Catalunya arriba a Piera amb la música més actual. Un espectacular show visual amb els DJs locals de la formació DEVOTION, el DJ Sergi Domene i el videojòquei Oriol Torres.

Diumenge, 2 de setembre

– A les 18 h, al carrer Piereta (davant de la pantalla informativa), CERCAVILA DELS FALCONS DE PIERA. Recorregut amb colla convidada i xaranga fins a la plaça del Peix on és farà una actuació final. SOPAR POPULAR amb l’actuació del grup d’Havaneres LA GUINGUETA. Organitza: Falcons de Piera.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Un estudi diagnostica la prostitució a l’Anoia i la Catalunya Central

L’exercici de la prostitució i el seu abordatge ha estat una qüestió de constants debats polítics, socials i acadèmics en els últims anys. Amb...

Igualada Mentoring posa en contacte a 40 mentors i autònoms

El programa de suport per a micropimes i autònoms, impulsat conjuntament per l’Ajuntament i la Unió Empresarial de l’Anoia, l’Igualada Mentoring, ja està en...

Superar obstacles

Quina primeria d’any! En el camp d’allò més concret i local l’aferrament de la pandèmia continua condicionant del tot la nostra vida, amb les...

L’Orquestra Terres de Marca: tot una incansable i exitosa trajectòria des del 2010

La meva personal i especial vinculació amb el municipi de Castelldefels m’ha permès, recentment, de poder participar d’una forma directa i -com no- entusiasta...

Teatre, música i dansa en la nova temporada del Teatre Municipal l’Ateneu

El dia 7 de febrer comença la temporada del primer semestre de 2021 de teatre, música i dansa del Teatre Municipal Ateneu, amb l’obra...
Compartir