3 de juny de 2024

El CF Vilanova guanya i seguirà una temporada més a Segona Catalana

L'equip vilanoví va guanyar 3-1 a casa contra el Vista Alegre per certificar la salvació

Jugadors i afició del CF Vilanova del Camí celebren la permanència a Segona Catalana.

El CF Vilanova del Camí va guanyar dissabte per 3-1 contra el Vista Alegre i l’any que ve podrà continuar disputant els seus partits a Segona Catalana. Els 3 punts obtinguts permeten als vilanovins pujar fins la novena posició de la classificació i, a falta d’un partit, podrien acabar setens si els resultats acompanyen.

Els 3 gols que van permetre la salvació de l’equip de Romans Carrillo no van arribar fins la segona part. Kenneth va obrir la llauna en el minut 53, i Erik Segovia, de penal, va fer el segon gol menys de 10 minuts després. Gairebé als 80 minuts de partit Samuel, que portava 8 minuts al camp, va convertir el tercer gol dels locals. Ja a les acaballes del temps reglamentari, l’equip visitant va fer el 3-1, resultat que ja seria definitiu.

Encara amb un partit per disputar, el CF Vilanova del Camí fins i tot podria acabar classificant-se en setena posició si els resultats l’acompanyessin en la darrera jornada. Els vilanovins jugaran contra l’Almeda, el quart classificat, amb la tranquil·litat de saber que la propera temporada seguiran a Segona Catalana.