Nova recepta de Mercat de Casa i Sara Cheff. Aquesta setmana toca Carpaccio de carbassó amb formatge i olivada.
Ingredients (2 persones)
-1 carbassó
-100gr de formatge de cabra
-15gr de pinyons
Per la vinagreta:
-100gr de tomàquets xerris
-1/2 ceba tendra
-Suc de 1/2 llimona
Per l’olivada:
-100gr d’olives negres
-1/2 tomàquet ratllat
-Oli d’oliva, i sal.
View this post on Instagram
Procediment:
Per fer la vinagreta:
1. Tallem els tomàquets i la ceba a trossets molt petits.
2. Ho afegim a un pot de vidre i hi afegim el suc de la llimona.
3. Afegiu un pessic de sal i ho cobrim amb oli d’oliva.
4. Deixem la vinagreta 24h a la nevera.
Per fer l’olivada:
1. Posem en un pot les olives negres, el tomàquet ratllat, un dit d’oli d’oliva i un pessic de sal.
2. Ho triturem fins que quedi una salsa homogènia.
Emplatem:
1. Tallem el carbassó a rodanxes molt fines. Ho col·loquem en un plat pla.
2. Afegim el formatge també tallat molt fi a sobre del carbassó.
3. Incorporem la vinagreta.
4. Posem l’olivada i els pinyons.
5. Ho acabem amb un pessic de sal.
Ja tenim la recepta acabada!!