Càritas agraeix les donacions de particulars i empreses

49

L’emergència sanitària de la COVID-19 ha tingut un impacte social que a Càritas han viscut en primera línia. Durant aquests mesos, l’activitat de Càritas s’ha vist afectada, suspenent-se tota l’activitat formativa, la formació ocupacional laboral, els tallers, i les classes de llengua.

Des de l’entitat expliquen que “l’acollida i acompanyament, l’hem hagut de fer en les primeres setmanes telefònicament, atenent un gran nombre de consultes de persones amb necessitats d’alimentació, ajudes per la llar, medicines. o consultes d’orientació davant la situació d’atur”.

D’altra banda “s’ha evidenciat la precarietat de les persones que malvivien de l’economia submergida i que amb l’estat d’alarma s’han vist abocades a una situació de supervivència que ha fet que requerissin de nou el suport de Càritas”.

En aquest context de dificultat s’ha pogut viure la solidaritat de particulars, persones anònimes, entitats i empreses, compromeses amb la tasca de Càritas, ja sigui a través donatius econòmics, convenis de col·laboració, fent-se socis,… que fan possible mantenir i reforçar el seu objectiu d’estar a costat de qui més ho necessita.

“Per això volem donar les gràcies més sinceres a la Fundació Mútua Igualadina, la Caixa, Espai Econòmic, Iguana Comunicacions SL, Despell SA, Meritem S.A. o Cartronatges La Plana, que amb el seu suport material ens permeten donar resposta a les persones més vulnerables, en aquests moments de tanta complexitat”, expliquen des de l’entitat benèfica.

Com hi puc col·laborar?
Pots fer el teu donatiu fent una transferència bancària al següent número de compte: ES47 2100 0001 0702 0022 1597
Si ets una empresa i vols fer una aportació material o altre tipus de col·laboració pots contactar a través del correu caritasigualada@gmail.com
Pots fer-te soci/a de Càritas entrant a la seva web o trucant al telèfon 92 803 2747.