El CPA Igualada torna als entrenaments

59

Un cop superada la fase de confinament i amb la nova etapa de represa vigent, el Club Patinatge Artístic Igualada va tornant a la normalitat, i el divendres 26 de juny va organitzar una de les activitats estrella que va haver de suspendre per la pandèmia.
Es tracta de la tecnificació impartida pel tècnic internacional Joan Jané, actual entrenador del subcampió mundial Pere Marsinyach.

Un autèntic luxe pels patinadors/es del club que van participar a la tecnificació separats per grups i complint amb totes les mesures de seguretat, aprofitant al màxim els consells i ensenyaments d’un dels millor entrenadors del món del patinatge artístic.
Els entrenaments del club ja havien començat esglaonadament feia uns dies i s’allargaran durant tot el juliol.

Enrere han quedat tres mesos de confinament, amb la suspensió del segon Trofeu del club previst per l’abril i del tercer festival previst pel juny. Des del club ja s’està treballant per buscar noves dates per ambdues activitats.

Igualment cal remarcar que durant el confinament tots els patinadors/es del club han tingut l’oportunitat de realitzar entrenaments telemàtics setmanalment, gràcies al lloable treball de l’entrenadora del club Ester Torrabadella, tasca molt agraïda tan pels pares com pel club, i que va permetre que tots els nens/es poguessin continuar gaudint del seu esport preferit encara que fos d’una manera diferent.

Un cop organitzats els entrenaments de juliol, la Junta Directiva del Club ja està centrada en la planificació de la temporada posterior a l’estiu, per poder oferir uns entrenaments de qualitat, participar als màxims trofeus possibles i prendre part a les competicions oficials organitzades per la Federació Catalana de Patinatge, i així continuar elevant el nivell del club tal i com ha passat des de la seva fundació fa quatre anys.