8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Capellades i la Torre col·laboren per construir dues pistes de vòlei
C

Publicitat

Els ajuntaments de Capellades i La Torre de Claramunt han signat un conveni de col·laboració per construir dues pistes de vòlei sorra a l’antiga instal·lació de la Piscina de Ca l’Anton.

La regidora d’Esports de Capellades, Anna Xaus, explica com “l’any passat a l’Ajuntament vàrem rebre instància d’un bon grup de jovent i vilatans de Capellades demanant un espai per jugar a vòlei. Des d’aleshores hi hem estat treballant, valorant-ho i mirant de donar resposta a aquesta demanda. A Capellades ens manquen espais, com tothom sap, i per això hem buscat la col·laboració amb l’Ajuntament de La Torre. Per nosaltres és un bon indret per la proximitat a la nostra vila, annex a una pista esportiva polivalent ja existent, complementant el complex”.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament de la Torre de Claramunt, l’alcalde, Jaume Riba, i el regidor d’esports, Manel Puig, destaquen que “valorem molt positivament aquest conveni de col·laboració amb Capellades, fet que demostra que el mancomunatge de Serveis per als ciutadans entre ajuntaments és possible. En aquest cas, la recuperació d’un espai geogràficament molt proper a la vila de Capellades que servirà al jovent dels dos municipis per la pràctica de l’esport, en aquest cas el vòlei i que en el futur de ben segur ens obrirà portes per col·laborar en altres àmbits”.

Els treballs van començar a finals de la setmana passada, arreglant l’espai per construir-hi dues pistes, que s’espera estiguin acabades durant aquesta primera quinzena d’agost.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies