2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

Aquest dissabte, vuitena edició de l’Igualada Nit de Shopping
A

Publicitat

Aquest proper dissabte 1 de juny Igualada celebrarà la vuitena edició de la Igualada Nit de Shopping. Desenes de comerços, restaurants i serveis prenen part activa en aquest esdeveniment, una promoció que converteix la ciutat en capital comercial. En un ambient festiu amb l’afluència de milers de persones, Igualada Nit de Shopping omplirà de contingut les places i carrers de la ciutat.

Igualada Nit de Shopping consisteix en l’obertura voluntària dels establiments comercials de manera excepcional fins a les 12 hores de la nit, també en accions i activitats promocionals de les botigues davant dels mateixos establiments comercials, amb l’objectiu de crear afluència de públic i animar les vendes. Tots els comerços participants faran ofertes, descomptes i preus especials només per aquell dia, encara que hi haurà un denominador comú, la “Ciutat 10”. Això significa que simbòlicament indicarà el descompte mínim de 10%, o preus de 10 € en productes i serveis amb els que es promourà la jornada amb l’objectiu de fer entrar els clients a les botigues.

Per l’altre banda, Igualada Comerç realitzarà l’ambientació de les principals zones comercials i també contribuirà a oferir activitats de dinamització i animació pel centre de la ciutat.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies