Un article de
Veuanoia

El DesFOLCa’t busca voluntaris per acollir els artistes a casa seva
E

29 de maig de 2019

El DesFOLCa’t, Festival de Música Popular i Tradicional de Calaf, busca voluntaris i famílies acollidores per a la seva 28a edició, que tindrà lloc del 28 al 30 de juny i reunirà artistes d’arreu del món. El festival creix any rere i any i per primer vegada fa una crida als veïns i veïnes de Calaf i comarques properes a participar al festival.

D’una banda, els voluntaris i voluntàries realitzaran tasques com l’acompanyament de músics durant la seva estada al festival, el control d’espais i el muntatge i desmuntatge. D’altra banda, s’emplaça a les famílies de Calaf i rodalies a acollir, durant un o més dies, els artistes que actuaran durant el cap de setmana. Des del DesFOLCa’t es proporcionarà la manutenció dels artistes i l’organització farà d’intermediària en la gestió de la seva acollida (dies i horaris, lliurament de claus en cas que sigui necessari etc.), per tal d’oferir totes les facilitats a les famílies.

Les inscripcions es poden realitzar a través d’aquest formulari. El Festival presentarà properament la imatge d’enguany així com tota la programació de la 28a edició.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta