Amics de FUNDASE, sembrant l’esperança a Bolívia

22 d'octubre de 2020

Amics de FUNDASE – Bolívia és una entitat sense ànim de lucre que treballa sobre el terreny a la ciutat d’El Alto, a Bolívia. Allà hi ha la contrapart FUNDASE, acrònim de “Fundación Sembrando Esperanza”, que treballa directament amb el Centre de suport educatiu KÜRMI, un mot que en la llengua aimara significa Arc de Sant Martí. El Centre acull infants i joves de fins a 16 anys de famílies pobres i desestructurades.

El Centre els ofereix un suport educatiu i dos àpats al dia (esmorzar i dinar o bé dinar i berenar), ja que els horaris escolars tenen dos torns. Als alumnes més grans se’ls ensenya l’ofici de forner-pastisser i també el conreu de verdures. A la zona escassegen les verdures a causa de l’altitud de la ciutat, situada a 4.100 metres sobre el nivell del mar, que fa que les temperatures siguin molt fredes bona part de l’any.

La FUNDASE administra també tres centres infantils, un centre per a persones amb diferents capacitats i un centre de salut.

La direcció de la Fundació i tot el personal que hi treballa és de la zona. En diferents èpoques de l’any acullen les persones que hi volen fer tasques de voluntariat.

Per col·laborar amb l’entitat: amicsdefundase@gmail.com

Comparteix l'article:

Deixa un comentari