21.2 C
Igualada
Dimecres, març 22, 2023

Albert Moreno i Arina Aguilera s’imposen a la 27a Cursa Popular de Vilanova del Camí

La Cursa Popular va batre aquest any un rècord de participació, amb 576 participants, 151 més que en la darrera edició. La cursa més popular va ser la dels 10 km, en la qual van participar-hi 185 atletes. La cursa urbana de 4,5 km, va registrar una participació de 126 atletes i en la cursa infantil de 1.000 metres, van prendre-hi part 65 infants.

Pel que fa a la caminada popular, que enguany celebrava la tercera edició, també va assolir xifres importants arribant als 200 caminaires.

Cursa mixta de 10 km
Albert Moreno, de la UEC Anoia Popular, va ser el més ràpid de la prova mixta dels 10 km,  amb un temps de 35:15. En segona posició, va entrar Javi Paniello, corredor independent que va fer un crono de 36:15 i Jordi García del’AC77, que va entrar en la meta només 7 segons després que el segon classificat.

Pel que fa a la categoria femenina, Arina Aguilera va arribar en primera posició, seguida de l’atleta independent Jordina Marsal que va fer un crono de 46:58 i Assumpta Castelltort, del CAI Triatló, que en va fer 51:40.

Cursa urbana de 4,5 km
Els més ràpids de la cursa urbana de 4,5 km van ser Jan Solà del CAI que va completar el circuit en 15:31 i Júlia Solé, també del CAI, que la va fer en 18:10.

La general masculina es va completar amb Bartolomé Serramo, de Los Martes con Dios que va arribar a meta 6 segons després que el primer classificat, i Gerard Suriol, del CAI, que ho va fer en 15:56.

La segona i tercera posició de la general femenina de 4,5 km, la van ocupar Laia Alonso de l’Escola Esportiva UEC Anoia, amb un temps de 19:04, i Marcel·la Solé, del CAI amb un crono de 19:24.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Jordi Cuadras organitza cafès als barris per escoltar els veïns “de tu a tu”

El candidat a l’alcaldia d’Igualada per Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, està reunint-se amb els veïns i veïnes de tots els barris amb cafès oberts...

Noves línies I1 i I2 a l’Escola Font de l’Anoia de Sant Martí Sesgueioles

L’Escola Font de l’Anoia creix i una de les aules de l’escola s’obrirà als infants d’1 i 2 anys, actuant com a llar d’infants....

Les actituds racistes i xenòfobes segueixen presents a l’Anoia segons un estudi del Consell Comarcal

En el marc del Dia contra l’Eliminació de la Discriminació Racial que se celebra el dia 21 de març, el Consell Comarcal de l’Anoia...

Últimes notícies