Acte de reconeixement pels nous titulats a l’Institut Milà i Fontanals

1

milàfontEl passat dimecres 22 de juny va tenir lloc l’acte de lliurament de diplomes als nous titulats de l’Institut Milà i Fontanals. Aquest acte vol rendir homenatge a tots aquells alumnes que després d’un gran esforç i dedicació han aconseguit la titulació de cicle mitjà i cicle superior de formació professional.

 

L’acte va comptar amb la presència de la 1a Tinent d’Alcalde, regidora de Dinamització Econòmica, Coneixement i Interior de l’Ajuntament d’Igualada, Àngels Chacón, que va dirigir unes emotives i encoratjadores paraules als nous professionals, animant-los a seguir formant-se, posant el coneixement com un tresor que mai ningú els podrà prendre i  desitjant-los un gran èxit professional després del seu pas per l’Institut Milà i Fontanals. Per la seva banda, el director del centre, Juan Manuel Linares, va incidir en la importància de lluitar pel que es vol, felicitant-los per la titulació recentment aconseguida i animant a la resta de companys que l’han d’assolir el pròxim curs.

Seguidament es va lliurar un diploma commemoratiu a cada un dels titulats i una fotografia de grup, que va obtenir una gran  ovació per part dels assistents.  Aquestes imatges es poden veure a la web del centre: http://agora.xtec.cat/iesmila/

Més de 400 persones van assistir a l’acte, realitzat en torn de matí i en torn de tarda. Es van donar 174 titulacions de Tècnic de Grau Mig i 200 titulacions de Tècnic de Grau Superior.