20.3 C
Igualada
Dimarts, juny 22, 2021

Les corals anoienques “La Cuitora i “D’Aulí” al Palau de la Música

El passat divendres 24 de juny Festivitat de Sant Joan i festa dels Països Catalans, la Coral La Cuitora de La Llacuna i la Coral d’Aulí de Castellolí, consolidaren el projecte de participar a la 5a Mostra dels Cors de Clavé al Palau de la Música Catalana representant a la Comarca de l’Anoia.

palau musicaLa formació coral nascuda per aquest esdeveniment la qual estava formada per les dues corals, el cor infantil “nenes i nens llacunencs” , i el grup instrumental composat per piano, guitarra i “cajón” fou dirigida per la M. Teresa Costa. El concert constava de tres peces iniciant-lo amb la cançó de bressol; Cançó de Bres per una Princesa Negra, seguint amb Pirineu de la sarsuela Cançó d’Amor i de Guerra, per finalitzar-lo amb la del conjunt català els Catarres: Obre els Ulls.

L’acurat repertori donà pas a un emotiu i plaent concert, on els petits cantaires cofois de poder interpretar la cançó que tant havien treballat i assajat foren el delit de tot el públic assistent. Amb els forts aplaudiments que des de tota la sala arribaren quedà palès de la seva gran interpretació i tanmateix un gran record per la història.

Finalitzades totes les interpretacions de les diverses corals convidades, com a cloenda de la 5a Mostra, i sota la direcció d’en Pep Sala, s’interpretaren com a cants comuns: Boig per tu i Els Segadors.

Des de la Coral La Cuitora volem agrair a la seva directora la Clara Puig, i a tots els cantaires de la coral d’Aulí per haver cregut en el projecte proposat i portar-lo a terme. No cal dir que ha estat un esdeveniment d’essencial importància per les dues corals poder-hi participar i formar-ne part, una fita que quedarà palesa per sempre més dins la trajectòria de la història de cadascuna.

En aquests moments d’història, d’emoció i de somni, que encara estem vivint, no voldríem pas deixar-nos de mencionar una vegada més a la nostra jovial directora la Maria Teresa Costa, que amb el seu saber dirigí als seixanta-tres cantaires i al grup instrumental dins d’un marc incomparable com és el Palau de la Música, a tots els familiars, als pares dels infants que han acompanyat els seus fills als assajos, a la Fundació Escolar de les Escolàpies i a l’entitat coral La Llàntia per la cessió dels seus espais, als amics, i als representants dels nostres pobles que ens han acompanyat. Sense ells i tot el seu suport incondicional, altruista, d’esforç i de treball no hauria estat possible. A tots moltes gràcies.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Els Prats de Rei celebra el GroundUP Músic, organitzat per un famós artista veí del municipi amb 4 Grammys

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Prats de Rei l'edició virtual del GroundUP Music Festival, un esdeveniment organitzar pel músic multipremiat Michael League....

Mor el poeta igualadí Pius Morera als 78 anys

El poeta igualadí Pius Morera ha mort aquest divendres als 78 anys. Nascut el 5 de juliol de 1942, va guanyar l’Amadeu Oller de...

L’Anoia registra la pitjor campanya del cereal de l’última dècada

Campanya del cereal irregular a la Catalunya Central. Si bé a les zones més elevades la producció ha estat mitjana, al Pla de Bages...

L’Igualada Rigat no pot amb el Sarzana i cau a quarts de la WSE Cup

L’IHC RIGAT va caure eliminat divendres en els quarts de final de la WSE Cup i ja no es va poder classificar per les...

10 anys d’història d’uns populars, magnífics i generosos “Músics del Parc”

Va ser tot una delícia el passat dijous, 3 de juny, poder participar de l’últim concert d’aquest curs dels “Músics del Parc”, en un...
Compartir