400 persones gaudeixen del concert de la JOSA “Ona i la muntanya màgica” a Castellolí

93

La Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia (JOSA-Aleví), conjunt musical format per setanta petits músics d’arreu de la comarca de l’Anoia,  va estrenar divendres passat el concert-espectacle “Ona i la muntanya màgica” davant d’unes 400 persones a la pista de Castellolí.

Al voltant de setanta músics, d’entre 10 i 15 anys, la majoria estudiants de les escoles de música de la comarca, van estrenar aquest concert simfònic inspirat en les llegendes dels Pirineus i les músiques tradicionals catalanes, occitanes i piamonteses. La música va ser composada pel mateix director de l’orquestra, Albert Gumí i l’espectacle es basa en el conte de Rita Bosser. La direcció escènica va anar a càrrec de Marc Tarrida Aribau.

El concert comptava amb la col·laboració de dos joves actrius i castellolinenques, la Raquel Dalmases i la Maria Berenguer, aquesta darrera actriu de Katia, espectacle que estarà al Teatre Nacional la propera temporada.

Cada any, el concert s’enregistra, se’n fa un CD i un conte il·lustrat que s’elabora amb la participació de l’Escola d’Art d’Olot. El conte i el CD sortiran a la venda abans de Nadal.

El concert-espectacle estarà en cartell fins al mes de desembre i es podrà veure a les poblacions que ho sol·licitin. A Igualada es farà concert el 19 d’octubre al Teatre de l’Ateneu per als escolars i a l’octubre a Perpinyà.

La JOSA vol agrair el suport de l’Ajuntament de Castellolí en l’organització del concert.