Es reformen les pistes de tennis de Vilanova que a partir d’ara podran acollir competicions federades

17

La setmana passada va finalitzar la reforma de les pistes de Tennis Can Titó. Una reforma que ha inclòs la reparació de les dues pistes de tennis. L’actuació ha anat a càrrec de l’empresa CMV, Contrucciones y Materiales Varios, i ha tingut un cost de 28.000 €
La reforma de la primera pista ha estat la més important. S’ha construït una superfície esportiva a base de resines acríliques d’aplicació en set capes. Es tracta d’un sistema d’altes prestacions per a la pràctica del tennis tant a nivell de club com professional ja que compleix amb totes les especificacions que requereix la Federació Internacional de Tennis. A la segona pista s’han millorat els acabats i la pintura.

Aquesta actuació s’ha finançat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona que es va rebre al final del mandat anterior i que va servir, explica Noemí Trucharte, per portar a terme projectes en diferents àrees municipals. El llavors regidor d’Esports, Camilo Grados, va prioritzar la millora de les pistes de tennis, amb l’objectiu d’optimitzar el seu ús fer-les aptes per l’organització de campionats federats.

Amb aquesta millora, diu l’alcaldessa, “es dona compliment al compromís adoptat amb la ciutadania i els aficionats al tennis, de manera especial, amb el Club Tennis Vilanova del Camí”.