29 futurs metges anoiencs reben la beca de MIPS Fundació Privada

423

El passat divendres 24 de novembre MIPS Fundació Privada va celebrar, un any més, l’acte de lliurament de la vuitena edició del programa de beques per a futurs metges. L’acte va tenir lloc al nou centre mèdic de MIPS, Passeig Verdaguer 114 d’Igualada.

Per vuitè any consecutiu aquesta entitat igualadina ha renovat el seu compromís amb la societat amb aquestes beques i, com passa amb cada nova edició, ha hagut d’augmentar la dotació econòmica, donat l’èxit de la convocatòria. Aquesta ampliació del programa ha estat possible gràcies a la col.laboració de Mútua Igualadina de Previsió Social MPS a Prima Fixa amb una dotació de 12.000 euros i a la col.laboració de Mútua Igualadina Fundació Privada amb una dotació de 7.000 euros.

L’acte de lliurament de les beques va comptar amb la presència de Marc Castells, Alcalde d’Igualada, Fermí Capdevila, Regidor de Salut i Sanitat de l’Ajuntament d’Igualada, Joan Prats President de MIPS Fundació Privada, Salvador Balcells, sots-president de Mútua Igualadina de Previsió Social i d’altres col.laboradors d’aquestes entitats, amb el protagonisme dels estudiants becats i els seus familiars que els van voler acompanyar.

Els estudiants becats d’aquesta convocatòria són:  Maria Aguado i Sorolla, Cristina Amoròs i Robles, Clàudia Bausili i Riba,  Sara Biosca i Caro, Laura Cristóbal i Saiz, Aram Ehsan i Pernía,  Júlia Farrera i Nuñez, Critina Farrés i Pla, Marina García i Lopez, M Teresa Guarro i Carreras, Anna Huerta i Vélez, Berta Jorba i Riba, Gemma Jorba i Palomas, Marta Llorens i Marsal, Mar Luque i Luna, Aleth Martí i Saumell, Sofia Melero i Iglesias, Marta Muñoz i Sanchez, Xènia Oller i Domingo, Marina Pelfort i Moreno, Enric Prats i Bacardit, Anna Ribaudí i Compte, Cristina Rica i Grau, Laia Rius i Borrell, Mar Salazar i Raich, Lluís Salvador i Hernandez, Andrea Sanz i Llorente, Marta Tormo i Ratera, Xènia Vilardell i Alonso.
Recordem que MIPS Fundació Privada és una entitat sense ànim de lucre que segueix una clara política de reinversió dels resultats generats. Bona mostra d’aquesta filosofia són aquestes beques per als estudiants de medicina de l’Anoia.