Una gran segona part permet al femení de l’Igualada arrencar la temporada amb victòria (3-0)
U

10 de setembre de 2018

Estrena casi perfecte del femení del CF Igualada d’una nova temporada a Segona Nacional. El resultat ho va ser, però la nota negativa del partit va ser el trencament de clavícula que es va fer la Laia Gracia “Peke”.

Els gols del partit van arribar a la segona part, ja que a la primera, tot i el clar domini de les locals, poca cosa se’n pot destacar. En canvi, 3 gols a la segona part de les blaves, els van donar una victòria que donarà molta moral per disputar els següents partits.

Marina Salanova avançava a les igualadins després d’una indecisió dela defensa visitant. Laura Marcet i Marina Salanova, van tenir una gran ocasió per ampliar l’avantatge, però el pal va barrar la possibilitat de fer-ho dues vegades consecutives. No ho faria una tercera vegada quan, amb xut que ha entrat directament per l’escaire, Marina Salanova feia el seu segon gol de la tarda.

Bernadí, amb el Son Sardina ja totalment entregat, posava el definitiu 3-0 al marcador.

Les blaves jugaran el proper cap de setmana la segona jornada de lliga a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, en un partit que les enfrontarà a l’Espanyol “B”.