Empat amarg de l’Igualada al camp del Júpiter (1-1)

10 de setembre de 2018

El CF Igualada va aconseguir un empat amarg ahir diumenge al camp del Júpiter. A falta de tres minuts els blaus anaven guanyant per 0-1, però un penal controvertit en els últims minuts va permetre al Júpiter igualar el marcador. El gol del Júpiter, arribava després que el defensa igualadí Bernat volgués rebutjar la pilota, però amb tanta mala sort que ho va fer malament i aquesta li va picar a la mà. Tot i ser clarament involuntàries, el col·legiat no ho va dubtar i ‘Coro’ va enganyar a Albert per fer l’ 1 a 1 al 88.

El partit va començar amb un clar domini dels igualadins. Gerard Llobet i Martí Just van tenir les dues ocasions més clares per a poder avançar al CF Igualada al marcador. Tot i així el resultat no es va moure.

A la represa, el Júpiter va fer un pas endavant i va incomodar més als blaus, que van avançar-se a l’equador de la segona part. Una recuperació dels visitants a tres quarts de camp la va protagonitzar Carlos Simón, que no va poder retallar al defensa, però la pilota arribava a Martí Just que no va perdonar i va marcar el seu segon gol a la lliga. Era el minut 72 i semblava que les coses es podaven de cara pels igualadins, però amb el dubtós penal al minut 87, Coro empatava el partit.

Així doncs, dos empats en les dues primeres jornades per un Igualada que ja s’ha enfrontat a dos dels equips més importants de la categoria. El pròxim dissabte (18h), tercera jornada, els blaus jugaran a Les Comes contra l’Almacelles.