El Servei de Farmàcia del l’Hospital d’Igualada obté el Certificat de Gestió de Qualitat

44

farmacia21La concessió de la ISO 9001 al Servei de Farmàcia de l’Hospital d’Igualada acredita que aquest disposa d’un model de gestió que cerca l’excel·lència a través de la qualitat i la satisfacció del seus clients. La ve obtenint des del 2010.

Per tal d’obtenir aquesta certificació, el Servei de Farmàcia es sotmet cada any a una auditoria externa per una empresa acreditada que va revisar en profunditat la seva metodologia de treball i el conjunt de processos que dur a terme aquest servei (validació i preparació de citostàtics i d’unidosi, preparacions parenterals, de fórmules magistrals, dispensació ambulatòria, etc.).

Aquesta certificació indica que el Servei de Farmàcia de l’Hospital d’Igualada garanteix a tant a pacients com a professionals la màxima qualitat en tot el què es relaciona amb la preparació i dispensació de medicaments.

Aquesta iniciativa del Servei de Farmàcia s’emmarca en una política decidida del Consorci Sanitari de l’Anoia de cerca de l’excel·lència a través de la millora contínua i la gestió per processos.