El Pastorets GO i l’alcalde Llucifer donen el tret de sortida a la temporada de Pastorets d’Igualada

113

pastoretsEls Pastorets d’Igualada han encetat la temporada aquest diumenge a les 11:45h al Teatre Municipal l’Ateneu. Però abans, dissabte, van animar el centre de la ciutat amb l’original Pastorets GO, un símil del popular joc de Pokémon que emplaçava als vianants a caçar-los fent-los-hi fotografies i penjant-les amb el hashtag #PastoretsGO a les xarxes socials. El joc va tenir una gran acollida entre els ciutadans que passejaven pel centre d’Igualada i va ser un èxit de participació.

marc-castells-llucifer-pastorets-igualada-veuanoia
Marc Castells.

Amb aquesta acció, els Pastorets d’Igualada van promocionar l’inici de la temporada, una temporada que ha començant, ni més ni menys, amb l’alcalde Marc Castells a dalt de l’escenari, interpretant Llucifer, un dels dimonis principals de l’obra.

El periodista Quim Morales interpretarà un personatge en la propera actuació

Els Pastorets d’Igualada tenen programades quatre funcions més fins a acabar la temporada, la següent, tindrà lloc el dilluns dia 26 de desembre, dia de Sant Esteve, a les 18:45h al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada i també comptarà amb un convidat especial; el periodista, locutor i guionista, Quim Morales, que actualment dirigeix i presenta el programa ‘La segona hora’ de RAC 1.

De cara a gener, hi ha programades dues funcions pel dia 8, una a les 11:45h i l’altra a les 18:45h i, el dia 15 de gener, finalitza la temporada 2016-2017 amb l’actuació de les 11:45h. Totes les representacions tenen lloc al Teatre Municipal l’Ateneu i es poden comprar les entrades de forma anticipada a l’Agència Over Fer Frans (rambla Sant Isidre, 9, d’Igualada), a través de l’APP Els Pastorets d’Igualada o de la plataforma web entrades.elspastorets.com.