La secció de patinatge artístic de l’Igualada participa a la segona fase de l’Interclub

41

Les patinadores de l’Igualada Hoquei Club van competir dissabte a la segona fase de l’Interclub, una de les competicions destacades de la Federació Catalana de Patinatge. Ja havien patinat el passat 27 de maig a la primera fase, on, en paraules d’una de les seves entrenadores, Ester Fornell, “els resultats havien estat molt bons”.

En aquesta segona fase les igualadines van superar la classificació que havien aconseguit feia unes setmanes. Malgrat la bona actuació, no van poder accedir a la tercera fase de la competició, que ja passaria a ser la fase intercomarcal. La patinadora Carla Cortijo, de la categoria Iniciació Majors C va tornar a quedar quarta i va ser la patinadora que més es va aproximar a superar la fase.

Mònica Sala, també entrenadora del patinatge artístic de l’Igualada, va valorar la jornada com a “molt positiva perquè de la primera fase a aquesta hi ha hagut molta millora, s’ha notat el treball setmanal de cadascuna d’elles”. La mateixa Sala treu ferro a la no classificació, de fet, afirma que anar a l’Intercomarcal “no era el més important, ens centrem més en la millora individual de les patinadores”. A més, Mònica Sala fa especial incís al fet que totes les patinadores mantinguessin o milloressin la seva classificació. “Mantenir una posició no és fàcil. És cert que tu entrenes per aconseguir-ho, però els altres també”.

De fet, gràcies a la bona actuació de les seves patinadores, l’entrenadora està convençuda que totes estan capacitades per pujar de nivell, és a dir, de categoria C a B d’aquí a final d’any. “Al setembre participarem en algun trofeu encara per adjudicar i no descartem inscriure’ns a finals de setembre o a l’octubre a una prova de nivell per pujar”.

Les patinadores entrenaran durant tot el mes de juliol, on durant els dimecres 5, 12 i 19 faran entrenaments oberts al públic per tots aquells infants que vulguin provar el patinatge artístic. Descansaran durant l’agost i a partir del setembre tornaran a entrenar i a competir en trofeus.