Victòria de l’equip femení Subaru de pàdel

72

L’equip femení Subaru de 3a sí, però l’equip masculí, no. Els dos equips de 3a categoria que juguen la lliga PàdelCat es van classificar per jugar la fase final de la lliga regular. L’equip femení va tenir un gran actuació guanyant al CT Olesa mentre que el masculí es va quedar a les portes caient 2-1 amb l’Slam Pàdel a Collbató. Les noies Subaru tenen moltes opcions de jugar els màsters final, després de guanyar 3-0 al CT Olesa.

Mireia Parramona/Eva José van dominar 7-5, 6-4 a Queralt Pastor/Anna Martín i Georgina Carrer/Joanna Calvet van guanyar amb solvència 6-4, 6-q a Núria Alcaraz/Juani Fernández i finalment en el duel més igualat, Joanna Dalmases/Imma Llopart va sumar el tercer punt  2-6, 6-4, 6-3 amb Lídia Vicente/Elisabet Fontanillas.

El nois Subaru van ensopegar a Collbató i per tant queden fora dels màsters final. Marc Rabell/Josep Buron van caure 2-6, 1-6 amb Julio Villacian/Francesc Jiménez, Àngel Solé/J. A. Colom van empatar a 1 gràcies a un 6-3, 6-2 amb Pere Mas/Serio Lopez però finalment en el decisiu, Jordi Pallarès/David Hornos van cedir 5-7, 1-6 Òscar Bailèn/Israel Tomás.