Diversa sort pels equips de MCI al Ral.li Osona

30

Divendres al vespre començava a la Plaça Major de Vic el 49è Ral.li Osona puntuable pel Campionat de Catalunya d’asfalt, així com per diversos campionats de promoció. En total es van disputar quinze trams cronometrats dels que set eren diferents i que es repetien dues vegades, i tres vegades el curt tram del Circuit d’Osona.

Hi participaren varis equips de Moto Club Igualada amb bones classificacions. Així, a la classificació del Campionat de Catalunya, David Abad i Marcel Abad amb BMW M3 (E30) ocuparen el lloc 21è sisè de grup c4 i 6è de classe 12. A la classificació de Ral.lisprint, Sergio García i Ariadna Martínez amb Citroën AX GT acabaren en el lloc 5è segons de grup c4 i segons de classe 1. A Regularitat, quarts Jaume Mas i Jordi Ibarra amb Porsche 911 SC.

Mala sort per Àngel Bonavida i Ramon Segarra que es van veure obligats a abandonar per problemes mecànics en el Citroën Saxo VTS. Els guanyadors d’aquest Ral.li Osona foren Josep Maria Membrado i Jordi Vilamala amb un Ford Fiesta R5.