El CF Igualada guanya davant el Valls amb un gol al tram final del partit
E

9 d'octubre de 2017
Els jugadors de l’Igualada en la celebració del gol que els va donar la victòria. Foto: @ElTravesser

Les Comes va tornar a viure un partit amb molt de domini del conjunt blau. Aquesta va ser la tònica durant tota la primera part, on els de Tarragona aprofitaven accions aïllades de contraatac per fer mal a la porteria de Dani Lledó.

En una d’aquestes accions va arribar el penal a favor dels visitants. Però ja sabem que amb Dani, cap penal està escrit. El nostre porter va fer una magnífica aturada!

La segona part començava amb més ocasions per part dels blaus. El gol va arribar, gràcies a Güell, que des de fora de l’àrea, després d’una gran jugada personal, ras i a la base del pal del porter del Valls, va posar l’1-0 al marcador, al minut 66. Malauradament, els visitants reaccionàven ràpid, i vuit minuts més tard, gran gol de Ramon Giró.

I com ja ens estan acostumant els blaus, en els últims minuts toca patir. Primer es va anul·lar un gol, en possible fora de joc, als igualadins. I tan sols tres minuts més tard, en el 87, una pujada del central Juan Cano a posicions d’atac, va rebre una centrada de Victor Morillas. I amb un cop de cap, d’autèntic davanter centre, donava la victòria als blaus.

Amb aquests tres punts, l’equip escala fins la novena posició.
El pròxim partit de l’equip serà diumenge 15 d’octubre, al camp del Vista Alegre.

Alineació: Dani; Aleix, Alex, Bernat; Thomas, Edgar, Guell, Carricondo, V.Morillas, Martí Just i Edgar Doblas.
També han participat; Eloi, Peña, Baraldés.

Nota: el partit de Sant Ildefons es jugarà el dia 1/11/17.