Vilanova acollirà una jornada de sensibilització sobre l’ús dels DEA

26

L’ajuntament ha treballat per fer de Vilanova del Camí un municipi cardioprotegit. En els darrers mesos s’han instal·lat dos nous DEA, un al carrer Cristòfol Colom i l’altra al vestíbul de Can Papasseit, que se sumen als que ja funcionaven a la zona esportiva de Can Titó i al Mercat de Sant Hilari, i als dos aparells mòbils que hi ha al vehicle de la Policia Local i de Protecció Civil.

Conscients que la bona utilització dels DEA pot salvar vides, l’ajuntament anima la població a participar d’una sessió de sensibilització que s’ha programat per al proper divendres 24 de febrer, a les 19.30 h, a Can Papasseit.

Els experts explicaran a la població que vulgui participar-hi, què és un DEA i com s’ha d’utilitzar en cas de parada cardiorespiratòria.

L’acte, que tindrà una durada màxima de 90 minuts, és d’entrada lliure i gratuïta. Tot i així és imprescindible fer una inscripció prèvia perquè l’aforament és limitat. Podeu fer la vostra inscripció trucant a l’Ajuntament al 93 805 44 22 o per correu electrònic a vilanovac@vilanovadelcami.cat fins el 22 de febrer.