Victòria de Toni Bou al trial de nacions de Vendée

31

Intens cap de setmana de trial el passat i en el qual els pilots anoiencs van obtenir uns formidables resultats tant al trial de les nacions indoor a la ciutat francesa de Vendée com en el campionat estatal a l’aire lliure a la població berguedana d’Olvan.

El trial de les nacionals indoor, verdader campionat del món per nacions, un any més va veure el domini de l’equip estatal espanyol format pel pilot pierenc Toni Bou amb Montesa i el basc Jaime Busto amb GasGas. En segona posició es classificà l’equip francès i en la tercera el de la Gran Bretanya. Era la vuitena vegada que Bou es proclamava vencedor d’aquesta competició.

Una vegada acabat el trial francès, aquestes eren les paraules de l’anoienc Toni Bou: “Estem molt contents d’aquesta victòria. Sempre és difícil guanyar a França, perquè el públic francès dóna suport molt fort als seus pilots, però estem molt satisfets de com ha anat. Tenim molt bona compenetració amb Jaime i la cursa ha anat molt bé. A la final potser ens hem relaxat una mica perquè teníem un bon coixí de punts. Hi havia pressió en les dues primeres voltes perquè les zones no eren molt complicades, però al final, un altre títol més, del qual estem molt orgullosos”.

Després d’Arnedillo, el segon trial puntuable pel campionat estatal a l’aire lliure es va disputar aquest diumenge pels voltants de la població berguedana d’Olvan amb la participació de varis pilots anoiencs. Aquest trial puntuava per totes les categories menys la de TR1, és a dir la de professionals ja que dos d’ells Bou i Busto participaren la nit anterior al trial francès de Vendée.

A la categoria TR2 victòria de Sergi Ribau -Sherco- del Piera Scan, cinquè Àlex Canales -GasGas- de la Cent Peus i sisè Pol Mediñà -TRRS- del Piera Scan. A la categoria Juvenil A, tercer lloc de Marc Piquer -Beta Trueba- del Piera Scan. I a la categoria Juvenil B, triomf d’Arnau Maura -GasGas- del Piera Scan i 10è Martí Escofet -TRRS- també del Piera Scan.