Victòria a Lleida i coliderat per l’Igualada Rigat
V

10 d'octubre de 2019

LLEIDA LLISTA 6
IGUALADA RIGAT 8

Gran partit ofensiu de l’IHC RIGAT. Els arlequinats no van tirar mai la tovallola tot i que van arribar a perdre de 3 gols (amb el 5 a 2 a l’inici de la segona meitat). Van seguir creient en el seu joc i això els va permetre arribar a empatar a 6. Aquest era el resultat que hi havia al marcador a falta de només 12 segons, però l’equip igualadí no en va tenir prou i una jugada magistral de Ton Baliu i una FD amb el marcador ja a zero li va donar als igualadins el 3 de 3. 9 punts que els posen colíders.

I això que el partit va començar costa amunt. Amb dos gols de Canelles que van avançar als locals. Un inspiradíssim Ton Baliu va reduir diferències amb una cullera rasa. En els últims dos minuts van arribar 3 gols més. Palazon va augmentat la diferència amb un remat al segon pal després d’una assistència d’Oriol Vives. Ja a l´últim minut, Méndez amb una mitja volta a la frontal va tornar a ajustar el marcador però només 9 segons després Joseph va fer el quart dels llistats amb un aixeca-pica després de recuperar bola a la banda.

El pitjor moment del partit va arribat a l’inici de la segona meitat quan Oriol Vives va acabar una contra de 2×1 i va establir la màxima diferència del partit. El 5 a 2 semblava irrecuperable. Però res és impossible per aquest Igualada i Méndez, desviant un remat de Pla i Ton baliu amb un tir al pal llarg van tornar a ajustar el marcador.

De res els va servir als lleidatans el 6-4 de Vives en una acció a la mitja volta. Aleshores va arribar el moment Pla. Primer amb una acció marca de la casa sortint de la tanca, superant dos rivals i clavant-la a la xarxa… I després marcant la FD de les 10 faltes d’equip.
I amb el 6 a 6 es va entrar en els últims 12 segons, quan Baliu va fotocopiar l’acció del seu amic Pla per avançar per primer cop als arlequinats. El Lleida va passat a jugar sense porter i amb el marcador ja a zero just quan havia de sonar la sirena… l’IHC va provar un tir a porta i hi va haver un peu que va aturat el llançament. Els àrbitres van marcar penal. I Baliu el va aprofitar per signar el pòquer i de pas un ple de victòries en aquest gran inici de temporada. I ara espera el Vic, aquest dissabte a Les Comes.