Veuanoia.cat tanca l’any amb 12.000 usuaris únics més respecte al gener
V

13 de gener de 2018

El web de La Veu de l’Anoia ha tancat l’any amb els millors registres de la seva història, amb uns últims 4 mesos on les dades han crescut de forma destacada gràcies, en part, a l’actualitat catalana.

Les dades són extretes de l’OJD Interactiva, que s’encarrega d’auditar el trànsit censal dels mitjans en línia a Espanya mitjançant eines homologades d’acord amb les normes del sector.

Si al gener del 2017 Veuanoia.cat tenia 5.731 usuaris únics, al mes de desembre va tancar-lo amb un registre de 17.722, pràcticament 12.000 usuaris únics més. 

Han estat en els darrers mesos de l’any quan el creixement ha estat més destacat, coïncidint amb els mesos del referèndum de l’1 d’octubre i de les eleccions del 21 de desembre. Va ser a partir del setembre quan va iniciar-se aquest creixement, assolint 14.574 usuaris únics, xifra récord fins al moment. Tot i així, l’octubre li va treure aquest récord a l’aconseguir 19.421 usuaris únics, fins el moment la xifra més alta de la història. Pel que fa al dos últims mesos de l’any, la xifra s’ha mantingut un pèl més per sota però amb xifres igualment destacables de 17.386 i 17.722, al novembre i desembre respectivament.

Si analitzem els motiu del creixement, a part del procés català que ha estat el principal motiu d’aquesta pujada, veiem com el fet de ser l’únic periòdic de la comarca amb versió en paper i en digital, permet fer continguts duals i especialitzats. A més, el creixement també de seguidors a les xarxes socials, tan a Facebook, Twitter i Instagram, ha fet crèixer el nombre de visites. També cal destacar la nova secció del Cafè Debat, l’espai de debat ha tingut una gran rebuda entre els anoiencs i el format vídeo ha atret a molts visitants.

Pel que fa a les visites, el mes de desembre ha estat el que n’ha tingut més, amb 31.792.

 

 

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?