Uneix-te a la formació d’autoconeixement aplicada al negoci per a dones emprenedores de la comarca
U

23 de gener de 2024

L’últim Informe Especial GEM sobre Emprenedoria Femení reflecteix que la bretxa entre dones i homes emprenedors està disminuint, reduint-se a un 36% en els darrers deu anys.

Són moltes les dones que emprenen perquè han detectat una oportunitat de negoci; no obstant això, moltes altres ho fan per necessitat i en solitari, disposant d’informació i recursos en l’àmbit administratiu i financer, però no tant en aspectes relacionats amb el coneixement de les seves potencialitats, el seu propòsit i l’impacte que això té en el seu èxit empresarial.

L’Araceli Cárdenas, coach especialista en relacions d’ajuda i la Gemma Castillo, mentora de dones emprenedores, han detectat la necessitat d’aquesta formació gràcies a l’experiència pròpia acompanyant dones emprenedores en els nostres projectes en comú i és per aquest motiu que neix la formació per aprendre amb propòsit “Límites. Un poder transformador”.

Cárdenas i Castillo creuen que és “una informació rellevant per a la població anoienca que es doni visibilitat a l’emprenedoria en femení.” L’activitat compta amb una Càpsula formativa a manera de presentació de la formació el dia 5 de febrer de 2024 de 16:00 a 17:30 h, al coworking igualadí Cal Neri (capdavant per una dona).

Hora: 16:00 a 17:30
Lloc: Cal Neri coworking
Inscripcions: enviar missatge a 615818816.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta