En el marc de la VI Mostra Internacional de Pastisseria, aquest passat cap de setmana es van entregar els guardons Fava de Cacau, que distingeixen a els 50 millors pastisseries de Catalunya. La Mostra té com a objectiu posar en valor l’activitat professional del sector pastisser entre el públic general i, a més, els guardons reconeixen als millors establiments de Catalunya a través d’un procés de selecció realitzat per professionals del sector. I entre elles, n’hi ha una d’Igualada, la Pastisseria Targarona que a més ha estat guardonada com Fava d’Or a la millor pastisseria de la vegueria del Penedès.
El jurat dels guardons Fava de Cacau – Sant Vicenç dels Horts està coordinat pel mestre pastisser Marc Balaguer en col·laboració amb altres experts en pastisseria i cuina com professorat, periodistes gastronòmics i pastissers i pastisseres que no disposen de pastisseria pròpia. Balaguer és Campió d’Espanya de pastisseria l’any 2015 i Subcampió del Món de Gelateria el 2018, entre d’altres distincions.