20.3 C
Igualada
Divendres, juny 2, 2023

TV3 estrena Globus Sonda, un programa de producció igualadina

Aquest dilluns a la nit es va estrenar a TV3 el programa de producció igualadina Globus Sonda. I com és habitual quan s’estrena un programa de televisió, el seu equip es va reunir per veure’l conjuntament. Ho van fer a Igualada, al Kiosk del Rec, amb una cinquantena de persones. El primer capítol del programa creat per l’agència de comunicació igualadina Boxcom, va tenir com a protagonista al narrador dels partits dels Barça a RAC1, Joan Maria Pou, i van volar per sobre l’Empordà. El programa, presentat per Francesc Mauri, té una durada de 45 minuts, durant els quals el meteoròleg de TV3 entrevista al convidat des de dalt d’un globus aerostàtic. “És una barreja d’entrevista amb territori”, explica el CEO de Boxcom, Joan Domènech.

Al mateix temps que es fa el vol en globus, des del cotxe de seguiment un amic de l’entrevistat conversa amb Candela Figueras, la copresentadora del programa, a qui li explica anècdotes del convidat. Tot plegat acaba amb un esmorzar entre tots, tant aquells que volen en globus com els que estan al cotxe.

En declaracions a La Veu, Joan Domènech, explica que el programa “és una idea original nostra, no s’ha fet abans en altres televisions com passa en programes com el Foraster, Joc de Cartes o altres”. A més, Domènech també explica que per produir-lo “s’ha intentat activar a tant gent com fos possible d’Igualada i la comarca, però evidentment també hem anat a buscar a gent de fora, en total som unes 45 persones”. Entre els convidats al programa, més enllà de Joan Maria Pou, hi haurà Araceli Segarra, Xantall Llavina, Ainia Clotet, Ivan Labanda o Carme Ruscalleda entre altres. La majoria d’ells no han volat mai abans amb globus i el CEO de Boxcom explica que la paraula que tots han pronunciat després de baixar-ne és “espectacular”. Pel què fa als territoris, Domènech també explica que s’ha mirat de volar per sobre de les quatre províncies i anar variant en cada programa. Ara bé, per fer un vol amb globus també es depen molt de la meteorologia i Domènech explica “un programa que havíem de gravar a la Cerdanya el van acabar rodant al Bages i després vam tornar a pujar a la Cerdanya a esmorzar”.

Durant les properes nou setmanes, fins el proper 30 de setembre, Globus Sonda estarà a la graella de TV3. Joan Domènech explica que és un dels projectes més importants de la seva empresa i també el més mediàtic, “TV3 no només es referència a Catalunya, sinó que és molt seguit per la seva qualitat per altres televisions estrangeres per la seva qualitat”, i afegeix que “poder fer aquest programa per la televisió és una demostració de la qualitat de les coses que fem a Boxcom”.

Tots els programes de Globus Sonda es podran veure també a la carta, a la web de TV3. Allà, a més del contingut que es pot veure per la televisió, també s’hi podran visionar “extres”, aquelles imatges que no s’han vist durant els 45 minuts d’emissió del programa a la televisió.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Sortida del grup del projecte “Radars”, que atén gent gran en solitud no volguda

El programa Radars, nascut des de la regidoria d’Acció Social per atendre les persones grans en situació de solitud no volguda, ha organitzat una...

Igualada obre el procés de licitació dels primers serveis del futur nou Mercat

L’Ajuntament d’Igualada obre la licitació per a la cessió dels lots de venda i del forn/granja del futur mercat “La Masuca” en la seva...

Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones van protagonitzar la primera edició de la Triangular d’empresàries i directives de l’ACEB Suma, la UEA Inquieta i Dones...

Últimes notícies