Tres autores anoienques guanyen el 16è Concurs de fotografia de Dones amb Empenta
T

28 de març de 2018

Dones amb Empenta (DAE) va entregar dissabte passat els premis de la 16a edició del Concurs fotogràfic Com ens veiem les dones?, que enguany ha comptat amb la participació 25 autores i més de 50 obres concursants sobre el tema de “El desig”. Les fotografies es troben publicades a les xarxes socials de Facebook i Instagram de l’entitat, i en exposició, al vestíbul del Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui.

El primer premi d’enguany ha estat per Mónica Jiménez Jerónimo, de Vilanova del Camí, per la fotografia “Recreo setmanal”;

“Recreo setmanal”.

 

el segon per Alba Terraza Arjona, de Jorba, per l’obra “Estima. Estima’t”;

“Estima. Estima’t”.

i el tercer i últim, premi del públic per la fotografia més votada, per a M. Mercè Mititieri Garcia, d’Igualada, per “No sóc sola en la lluita”.

“No sóc sola en la lluita”.

L’acte d’entrega es va celebrar al vestíbul del Centre Mont-Àgora, on resta oberta l’exposició de totes les fotografies concursants fins al dia 10 d’abril. L’entitat organitzadora celebra l’àmplia participació d’enguany i agraeix a totes les concursants l’esforç, la creativitat i la implicació pel tema proposat.

DAE també agraeix el suport de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui per una nova edició, i la col·laboració del jurat, que enguany ha estat format per Marina Muñoz, del col·lectiu 8M, Èlia Palomas, de la Plataforma Feminista Anoia i Alicia Vilavecchia, artista multidisciplinar.

Durant l’acte, la regidora de Serveis Socials i Igualtat de Montbui, Aurora Fernández, va destacar la llarga trajectòria de l’activitat, que compleix 16 anys. DAE organitza aquest concurs en commemoració del 8 M amb l’objectiu d’animar la participació de dones, sense distinció d’edat ni de procedència, en una activitat ludicocultural que permeti expressar-se sobre el tema proposat a través d’un llenguatge artístic i a l’hora accessible.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?