Tous engega una campanya per tal de promocionar la compra de proximitat al municipi

31

L’Ajuntament de Sant Martí de Tous, amb el suport del Consell Comarcal de l’Anoia i la Diputació de Barcelona, ha engegat una campanya per al foment de la compra de proximitat al municipi.

La campanya, dinamitzada pel Consell Comarcal de l’Anoia en diversos municipis, incideix en la dinamització econòmica del territori i en la introducció de nous hàbits de consum.

Es convida a la ciutadania a comprar al comerç de costat de casa per 10 raons fonamentals: per confiança, per aprofitar el temps, per la relació personal entre persones, per l’activació de l’economia local, per proximitat, per tracte familiar, per qualitat i coneixement dels productes, per estalvi energètic i econòmic en transport, per manteniments dels llocs de treball i per servei.

En el cas de Tous, la campanya inclou l’edició d’un tríptic i un imant amb informació bàsica de comerços, productors locals, centres de creació artística, restaurants i bars, i serveis i professionals, a més de l’AECOM (associació d’empresaris i comerciants), com a punt de venda de producte local i punt d’informació turística.

Aquest material promocional serà repartit a totes les llars del municipi.