El duel Bou-Raga continuarà al Trial Indoor de Barcelona

39è Trial Indoor Barcelona - Foto Trialendurobcn.com
4 de febrer de 2016

39è Trial Indoor Barcelona - Foto Trialendurobcn.com

A la primera prova del mundial que es va disputar a Sheffield Adam Raga, tot i que pilotava una moto nova, es va imposar a Toni Bou. Ara el pilot pierenc tindrà l’ocasió d’igualar la victòria al 39è Trial Indoor de Barcelona de diumenge dia 7, prova en què s’ha imposat les set últimes vegades que hi ha competit.

Toni BouEn declaracions al web de la competició, Bou ha apuntat que potser ara es pot apreciar de veritat com és de difícil guanyar durant tant de temps: “Tinc rivals que es troben en molt bona forma, però nosaltres no ens desviem un pam de la nostra rutina de preparació i lluitarem per tornar a guanyar. Aquest és sempre l’objectiu”.

Aquesta edició del Trial Indoor Barcelona comptarà amb un nou disseny de zones a càrrec de l’especialista francès Bernard Estripeau, en què la il·luminació tindrà un paper molt més protagonista. La zona més espectacular -i mai vista a Barcelona- serà l’anomenada “La Muralla”, de 26 metres de longitud, 7 metres d’alçada i amb 13 esforços en angle recte, alguns dels quals obligaran els pilots a superar un desnivell positiu de fins a 2,5 metres d’alçada. Només pel muntatge d’aquesta zona, que pesa 6 tones, fan falta dues jornades completes de feina.

Aquí podeu veure l’anunci del Trial Indoor Barcelona:

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta