5.3 C
Igualada
Dissabte, 24 febrer 2024

Un article de

S’inicien les obres per facilitar el passeig de vianants entre el nucli antic d’Igualada i el Mercat de la Masuca
S

Publicitat

Aquesta setmana, a Igualada, s’inicien les obres d’arranjament de les voravies del carrer del Pare Mariano, el passatge de Cornet i el carrer de la Virtut, a més d’un tram del carrer Trinitat, en el marc del projecte impulsat per millorar els itineraris accessibles en l’entorn urbà. Aquesta intervenció, que s’havia d’haver endegat al mes de març, permetrà unir el nucli antic amb la zona del Mercat de la Masuca a través d’un eix amable per als vianants, seguint el model que ja es va aplicar al carrer dels Esquiladors. El projecte preveu ampliar l’amplada de les voreres, que actualment són molt estretes, per millorar la circulació dels vianants.

Les actuacions en la calçada se centraran principalment en la reposició del paviment i l’adequació de la recollida d’aigües. L’eixamplament de les voreres comportarà l’eliminació de les places d’aparcament que hi ha en aquesta zona, mesura que quedarà compensada amb la creació d’una nova zona blanca d’estacionament, situada entre el carrer Delícies i el carrer de la Virtut, que tindrà capacitat per a 26 cotxes i 4 motos.

Aquest projecte forma part del plantejament estratègic de l’Ajuntament d’Igualada de dinamitzar i transformar tota la zona de la Masuca, que a mig termini inclourà el nou campus de salut, la remodelació del mercat i la construcció de nous habitatges de lloguer assequible, i estarà ben a prop del nou enllaç amb la ronda Sud.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies