3 de desembre de 2018

S’inaugura la nova nau de la Brigada Municipal d’Igualada

Aquest dissabte, 1 de desembre, es va inaugurar el nou centre d’operacions de la Brigada Municipal de l’Ajuntament d’Igualada, situat al c/ Gran Bretanya del polígon de Les Comes, un cop finalitzats del tot els darrers treballs de construcció i adequació. Els efectius d’obres i de parcs i jardins van estar ubicats durant molts anys a l’ala Nord de l’Escorxador i, el passat gener, ja van començar el trasllat progressiu a aquesta nova nau, en paral·lel a l’execució de les últimes tasques per enllestir-la i adaptar-la a les seves necessitats operatives.

La nau de la Brigada Municipal es va projectar ja fa més d’una dècada i, en un primer moment, només se’n va aixecar l’estructura. A partir del 2015, però, l’Ajuntament d’Igualada, amb el suport de la Diputació de Barcelona, va iniciar les definitives fases d’obra per a fer-la plenament operativa. Aquest dissabte, amb la presència dels responsables de la Brigada i gran part del seu personal, l’alcalde, Marc Castells, va descobrir una placa que recorda tots els regidors que han ajudat a fer realitat aquest projecte: Antoni Pàmies, Xavier Figueres, Josep Miserachs i Jordi Pont.

L’edifici té 3.200 m2 de superfície total, dividits en tres plantes, i està construït sobre un solar de 8.800 m2. Aquest espai permet allotjar, tant a l’interior com a l’exterior, tots els vehicles dels serveis municipals, diferents tallers de treball com poden ser els de electricitat o manyeria, els equips d’actuació per episodis de nevades i el silo per emmagatzemar la sal, i nombrós material necessari per al manteniment de la via pública o dels parcs i jardins de la ciutat, entre altres. Consta també de diferents despatxos, sales de reunions i vestidors a disposició del personal.

La Brigada Municipal de l’Ajuntament d’Igualada, en definitiva, disposarà des d’ara d’unes instal·lacions modernes, àmplies i funcionals per a coordinar i desenvolupar les seves actuacions.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: