S’inaugura el Centre de Cultura i Turisme de la Llacuna

114

DSC_2152El passat dissabte 23 de juliol va tenir lloc la inauguració del Centre de Cultura i Turisme de la Llacuna, un espai que acollirà diferents serveis com l’oficina de Turisme i altres espais culturals; un museu de la col·lecció de peces trobades en els jaciments del municipi, una biblioteca, una sala d’exposicions i un espai pel Centre d’Estudis Llacunencs, entre altres.

La realització d’aquest projecte ha estat un dels més treballats per part d’aquest ajuntament, amb l’objectiu que esdevingui un espai de referència com a punt d’informació turística -molt necessari al municipi- i alhora un espai polivalent per a la realització d’actes culturals.

L’acte va comptar amb la presencia de Marc Castells, vicepresident segon de la Diputació de Barcelona, l’alcalde de la Llacuna, Josep Parera, alcaldes dels municipis veïns; Carles Pol de Bellprat i Pere Argelich de Santa Maria de Miralles, el conseller de turisme del Consell Comarcal de l’Anoia, Joan Carbó, regidors, representats d’algunes entitats llacunenques i públic en general.

DSC_2202Després de la visita a les instal·lacions per part de les autoritats va tenir lloc la benedicció del nou equipament i els parlaments. L’alcalde va mostrar la seva satisfacció per l’aposta que va fer el seu dia perquè aquesta casa esdevingués el centre de Cultura i Turisme de la Llacuna i va agrair en especial a la Diputació el seu suport i col·laboració per ajudar a tirar-lo endavant.

Per cloure l’acte es va comptar amb la participació de la coral “La Cuitora” i la societat coral “Ben endins com qui ensorra l’apit” i un petit refrigeri.